Uttak av lag til Skandinavisk mesterskap 2016.

13141043_10209392220028429_1883282054_nSom dere kjenner til skal vi åpne for påmelding mot det første Skandinaviske mesterskap den 16.mai.  Innen denne tid skal lag for kategoriene senior, junior, damer, veteran og super-veteran være plukket ut, iallefall i de kategorier vi har mange nok utøvere som har planer om å delta.

Hvert lag består av 3 utøvere, men det kan være aktuelt med reserve i enkelte kategorier. Årsaken til den styrte påmeldingen er begrensningen i antall deltagere på 180, derfor 60 fra hver nasjon. Når lagpåmeldingen er gjennomført vil det bli åpnet for individuell påmelding, med 5 dagers betalingsfrist.

Uttaket blir gjennomført etter gjeldende rutiner mandag 16.mai, og publisert deretter. Gjeldende ranking blir vanlig utgangspunktet for uttaket. Siden det for Norges del er individuell påmeldingsavgift vil aktuelle utøvere bli forespurt om de har planlagt å delta på mesterskapet. Lag-påmelding blir ivaretatt av forbundet.
Les mer om mesterskapet på www.skandinavien.one.

Uttak av lag til Nordisk mesterskap i FITASC-sporting vil bli orientert om senere.

Leave a Reply