Kalenderkrøll

Som dere har sett så har vi testet online påmelding via kalenderen på to stevner hos Buskeruds i mai. For arrangøren så har dette fungert sånn passe OK, men etter den siste oppdateringen av WordPress så har det kommet noen uønskede konsekvenser for alle «eventer» i kalenderen. Det som skjer er at det kommer opp «0 plasser ledig» på alle innlegg i kalenderen, selv om vi ikke har bestemt at det skal benyttes online påmelding via vår kalender. Dette er noe som vi helt klart skjønner er irriterende for arrangørene.

Etter 14.mai-stevnet til Buskeruds så kommer vi til å endre kalender-system for å finne noe som fungerer bedre. Vi håper derfor alle kan se bort i fra dette når det gjelder stevner etter 14.mai, og ikke vente med å melde seg på.

Vi sees snart på en skytebane nær deg…:)

Leave a Reply